pijl

GOAT CMS

JE EIGEN WEBSITE MET EEN BETROUWBAAR CMS.

Als (startende) ondernemer is een GOAT website een goede keus, omdat de website minder tijd kost om te maken en daardoor de kosten lager liggen dan bij een op maat gemaakte website. Want deze bouw je gewoon zelf!

Digital4u heeft een basis website ontwikkeld in een eigen CMS. GOAT CMS is geen open source software. Hierdoor is ons systeem veilig, betrouwbaar en nagenoeg ongevoelig voor hacks zoals bij gratis systemen. Deze basis werkt volgens hetzelfde principe als een website op maat. Het verschil is dat de meest gebruikte functionaliteiten al voor gedefinieerd zijn. Een template website is in de meeste gevallen door ons in te stellen in de look and feel van jouw huisstijl.

Nieuwe website laten maken?

AAN DE SLAG

Log in en bouw je eigen website
Je kan zelf bestaande pagina's uitbouwen of nieuwe pagina's toevoegen. Zodra je ingelogt bent zie je boven iedere pagina een blok met blauw stippelkader en een + symbool in het midden. Klik hier op om een nieuwe Sectie te maken, bepaal zelf wat de inhoud wordt.

Beschikbare items om toe te voegen:

  • Tekstblokken (1-, 2-, 3-, 4- of 5 kolommen)
  • Sliders
  • Parallax
  • Fotoalbums
  • Formulieren
  • Sjablonen
  • Pagina kop

Nieuwe website laten maken?

Nieuwe website laten maken?

VOLLE BREEDTE OF GEKADERD BINNEN LEESKADER

Kies jouw eigen stijl
Elementen zoals sliders en parallax foto effecten kunnen op twee verschillende manieren geplaatst worden. Full width of Boxed. De keuze die je maakt is een kwestie van smaak, wat past het beste bij jouw uitstraling. Voor Full width weergave is het wel van belang dat de kwaliteit van de gebruikte foto's geschikt zijn.

TEKSTEN EN FOTO'S

Heb je gekozen voor een tekst blok met 1 of meerdere kolommen, dan kun je deze vullen met content. Plaats een kop en tekst. Voeg een list toe en voorzie het geheel van een button. Krijg je er al zin in?

Plaats afbeeldingen tussen de tekst of plaats deze in een naast gelegen kolom.

Nieuwe website laten maken?

Nieuwe website laten maken?

AANKLIKKEN EN AANPASSEN

Pas aan, verplaats of verwijder
Jouw website bouw je op uit blokken. Deze blokken kun je ook achteraf aanpassen. Log in op je website en ga naar de pagina die je aan wilt passen.
Wil je een kolom verwijderen of juist toevoegen? Klik op het blauwe vlakje met het pen symbool.


Ben je tevreden met het resultaat? Dan heb je de mogelijkheid om een blok te bewaren als sjabloon, zodat je deze op een andere plek kan hergebruiken. Zo hoef je niet ieder blok opnieuw op te bouwen. Gemak dient de mens!

VERPLAATSEN

Blokken op je website kun je eenvoudig verschuiven. Wil je op de pagina toch met een ander onderwerp beginnen. Geen enkel probleem! Klik en sleep op het grijze vakje met het grijper symbool en sleep een blok in zijn geheel naar boven of beneden.

Nieuwe website laten maken?

Nieuwe website laten maken?

BUTTONS

Stel je doel in
Buttons, wie gebruikt ze niet. Maar wat wil je en kan je er allemaal mee? Laat de button linken naar een pagina binnen je website, een downloadbaar bestand of een externe link die desgewenst opent in een nieuw tabblad. Het kan allemaal, en jij bepaalt op welke manier je gebruik wilt maken van de opties.